Cosmos Woninginrichting: specialist in trap stofferen!


Over ons: specialist in trap stofferen!

Trapbekleden: deskundig advies, vakkundige uitvoering

COSMOS WONINGINRICHTING was voorheen COSMOS TAPIJT & GORDIJNEN gevestigd aan de Coolsingel te Rotterdam. In die periode is een zeer goede naam opgebouwd, door het bieden van een mooie collectie, deugdelijke adviezen en vakkundige aflevering. COSMOS WONINGINRICHTING heeft daar het specialisme van het stofferen van trappen aan toegevoegd. Deskundig advies, zeer scherpe prijzen, een 100 % vakkundige aflevering en het nakomen van gemaakte afspraken staan nog steeds hoog in het vaandel! COSMOS WONINGINRICHTING is hierdoor uw vertrouwen waard.

Trappen stofferen is bij ons extra voordelig
Omdat wij geen dure showroom/winkel met kostbaar personeel hebben kunnen wij werken met een kleine marge waardoor u een stuk voordeliger uw wensen kan waarmaken. Onze deskundigheid is gebaseerd op jarenlange ervaring. U kunt dus rekenen op deugdelijk advies en vakkundige aflevering. Uw wensen qua uiterlijk duurzaamheid en aflevering worden met de meeste zorg uitgevoerd.

Laat ons weten wat uw wensen zijn via info@cosmoswoninginrichting.nl . Dan nemen wij contact met u op voor een oriënterend gesprek.Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook: via telefoonnummer 010 260 32 34 of mobiel via 06 5584 32 34.